Monday, May 24, 2010

Det är klart, det är hela tiden en kamp om det MATERIELLA. (mat och annat.) Och råvarorna är ju begränsade! (samtidigt som världsbefolkningen ökar.) På Jesus tid fanns det visst bara 100 miljoner innevånare i hela världen! (kan inte svära på detta. Men under 1 miljard var det absolut.) Lösningen är inte att gå och skjuta av delar av befolkningen! (nä. Fast på 70-talet hörde man folk som på allvar föreslog detta.) Man kanske inte heller ska jubla åt världssvälten? (nä. Att människor bara FÖRSVINNER är ingen lösning.)
Hitler och dom talade väldigt mycket om "Lebensraum". (livsutrymme.) Som dom tyckte dom hade för lite av! (bra då och ta bort ett antal miljoner onödiga.) (judar m.fl.) Nu ska vi ut och erövra lite mark från ANDRA. (tyckte dom.) Och det blir ju lite svårt om man inte tycker att dessa andra (judar, slaver m.fl) är underlägsna! (vi arier här i Norden var fullt godkända. Likaså tibetaner.)
Om man tycker att alla är lika mycket värda (och ska få finnas) uppstår det ju PROBLEM. Hur in i 17 ska man kunna fördela jordens resurser rättvist?? Och RÄCKER dom?? (jag minns att mamma på 70- och 80-talet när hon höll på med miljökampen sa att en del forskare, bl.a. nån som hette Thomas B Johansson, kommit fram till att det går. Fast inte om en del tycker dom måste leva i ohygglig lyx.)
Min lösning (listen): Vi tillsätter en världsregering. Av idel kloka män och kvinnor. Som sätter igång med sin rättvisa fördelning! (dela ut hit och dela ut dit. Så var det löst.)
Sådär. Nu kom jag på det. LÖSNINGEN. Bara att sätta igång!

No comments:

Post a Comment