Saturday, August 21, 2010

Men massor med människor engagerar sig i Dawit Isaak! (helt absurt. Skulle nog intressera Eritrea att höra. Att det sitter en människa i detta "moraliska" folks EGET land. Och tynar bort utan att ha fått nån talan.) Jaha. Men Eritrea som land då? (men hallå? Det är det väl ingen här som intresserar sig för?) (nä svenskar är fullt upptagna med att döma ut det landet. Utifrån sin moraliskt "överlägsna" position!) Jamen himla lätt att döma ut en urfattigt land. Som varit krig. Och fått kämpa som fan för att bli fria! (från Etiopien.) Och ändå håller på att försöka utbilda befolkningen m.m. Och t.o.m. tänker avskaffa kvinnlig omskärelse! (plus utbilda tjejer allmänt.) (såvitt jag vet handlar det inte bara om "yttrandefrihet". Utan även om försök att störta presidenten!) (jag är inte för diktatur. Jag försöker bara säga att det inte är så enkelt som svenskar tror.)
Fanns det nån fri press på Gustaf III:s tid? Demokrati? (just. Inte. Och ändå hyllas han som "tjusarkonungen". Instiftaren av både Svenska Akademien, Musikaliska Akademin, Dramatiska Teatern och Vetenskapsakademien.) (obs att han avskaffade de politiska partierna. Och tog hela makten.
Så naivt! (och arrogant.) "Gör bara som vi! Så blir det bra!" (den svenska modellen. Överlägset bäst.) (visst visst. Det är i den svenska modellen jag håller på att gå under. Olyssnad på.)

No comments:

Post a Comment